Presentation

URL:    http://nattaskaserier.bloggplatsen.senattaskaserier.bloggplatsen.se
Registrerad:    2013-12-27 09:03
Senast inloggad:    2019-02-25 11:05
Bloggtitel:    nattaskaserier
Förnamn:    Natali
Efternamn:    Sundkvist
Län:    Västerbottens län
Kommun:    Umeå
Ort:    Holmsund
Intressen:   

Vem är jag och inte minst, varför ska ni läsa den här bloggen?


Ja, egentligen struntar jag på sätt och vis om någon läser eller inte. Tror inte att jag tillför så mycket i det stora hela och dessutom: -Vem bryr sig om hunda år?


Lever ensam med min son, som är 15 år. Jag har haft en väldigt tufft liv och har fått gå igenom många, många motgångar. Från en riktigt tuff uppväxt, inte bara på skolan med mobbning utan även hemmavid. Som tur var hade jag mina hästar. Är utbildad bilmekaniker. Även utbildad yrkeschaufför. Förutom hästarna så är just maskiner ett intresse, jag mår gott när jag får köra helt enkelt.Då mitt liv varit som det har (och till viss del fortfarande är) så har jag blivit "belönad" med Fibromyalgi. Ett smärttillstånd i kroppen som inte syns, men jag lovar att det känns. När det är som värst så syns jag inte ute så mycket. Då tar jag ju mej knappt upp ur sängen. Nu verkar det dock som det kommer mera och utreds vidare och misstänker en del andra diagnoser. Orkar inte mycket av det jag gjorde en gång i tiden men försöker ändå se det positiva.


Ni kommer hitta massor av stavfel, när jag väl skriver, då går det snabbt. Måste ju få ner alla tankar, där och då. Jag börjar skriva, några rader, sen kommer bara allt från ingenstans. Jag tänker alltid att just det vill jag skriva om, men det händer väldigt ofta att det blir något helt annat. Men det känns bra att få dela med mej av mina funderingar. Ett annorlunda synsätt på våras samhälle?


Håll till godo.


 
    

Presentation


Välkommen. På denna sida kan ni läsa allt från glada rader till elände. Jag tar upp funderinga som jag stöter på i mitt liv och reaktioner och reflektioner över det samhälle vi lever i. Ingen politik, ekonomi eller världsnyheter, bara rena vardagen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Lämna ett avtryck här.

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nattaskaserier med Blogkeen
Följ nattaskaserier med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se